Bzzzonder wordt b(l)ij van Corine

Corine…

…werkt vol enthousiasme op de bso van Bzzzonder De Vathorst. We wilden wel eens weten hoe deze enthousiasteling het werken bij Bzzzonder ervaart. Dus zochten we haar op!

Waarom werk je graag bij Bzzzonder?

Omdat we niet alleen reguliere opvang bieden maar ook kinderen met een zorgvraag opvangen. Zo draait een kind met autisme bijvoorbeeld gewoon mee op de groep. We kijken naar de hulpvraag en bespreken in ons team wie de mentor voor het kind wordt.

Hoe investeert Bzzzonder in jouw persoonlijke ontwikkeling?

Je krijgt heel veel groeimogelijkheden binnen Bzzzonder. Op dit moment ben ik bijvoorbeeld bezig met een opleiding voor pedagogisch medewerker voor zij-instromers, maar Bzzzonder biedt zelf ook workshops. ‘Geef me de vijf’ is daar een mooi voorbeeld van, waarin je leert over de omgang met kinderen met autisme. Of de workshop ‘Rouw en verwerking’ zodat je kinderen kunt begeleiden bij wie dit speelt. Ook ‘Kijken door de Bzzzonderbril’ zodat je inzicht krijgt hoe Bzzzonder kijkt naar kinderen en naar alle mensen die in dienst zijn. Dat maakt het werken bij Bzzzonder bijzonder en laat je heel erg groeien.

Wat is bijzonder aan jouw Bzzzonderlocatie?

Het bijzondere aan deze locatie vind ik de combinatie van kinderopvang met De Kookstudio. Daar werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hier komen mensen uit de buurt koffiedrinken waardoor je een heel ander sfeertje ervaart als je binnenkomt. Heel anders dan wanneer er alleen opvanggroepen zijn en de geur van poepluiers je tegemoet komt; hier ruik je versgebakken brownie of blondie. Het is gewoon een heel welkom binnenkomen.

Wat moet een toekomstige collega weten over Bzzzonder?

Ik denk dat als je er hier open en spontaan in gaat, dat je hier altijd op je plek bent. Dat je welkom bent en gezien wordt, dat maakt Bzzzonder bijzonder.

Spreekt Corine’s verhaal je aan en ben je benieuwd of we momenteel een vacature hebben die jou op het lijf geschreven is? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina. Wie weet tot snel!