Supersnel je diploma!

Laat je omscholen en ga direct aan de slag op BIJ Bzzzonder.

Je droom is om in de kinderopvang te werken. Snappen we, want wat is er nou leuker om te spelen tijdens je werkdag? Spelen doe je niet alleen, je maakt een flinke portie plezier en zorgt ervoor dat elk kind gezien wordt en krijgt wat hij/zij nodig heeft.

Alleen dat diploma. Dat heb je nog niet in je bezit omdat je nog geen geld/tijd/zin hebt om in de schoolbanken te vertoeven. Het goede nieuws is dat je dat papiertje nu via Bzzzonder kunt halen. Bzzzonder geeft aan zes toekomstige medewerkers de kans om in drie maanden om te scholen zodat je aan de slag kunt bij Bzzzonder. Jij investeert in tijd, Bzzzonder in jou.

Voorwaarde is dat je nu al een diploma hebt met raakvlakken voor het werken in de kinderopvang. Hier lees je even met welke diploma’s jij de incompany-opleiding kunt volgen. Heb jij nu al een diploma om op de bso te werken? En wil je ook aan de slag kunnen bij de jongste telgen op het kinderdagverblijf? Ook dan mag je reageren.

De lesdagen zijn op 6 januari, 27 januari en 17 februari bij Bzzzonder De Kamers. De overige studiebelasting bestaat uit het volgen van e-learns en het uitvoeren van praktijkopdrachten. Op 3 maart lever je je eindopdracht in en op 10 maart weet je of je de vlag uit mag hangen.

Omdat ons streven is dat jij tijdens het volgen van de opleiding bij ons aan de slag gaat, volgen we een sollicitatieprocedure. Het moet wel klikken tussen ons natuurlijk.

Laat via deze link weten, waarom jij bij ons past en waarom we je deze opleidingsplek moeten gunnen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 31 oktober.