Blog: Wat jij moet weten…

Werken bij Bzzzonder doe je vanuit je hart. Dat is iets wat je moet weten. Jouw misschien wel toekomstige collega’s Vanity en Corine geven even aan hoe de start bij Bzzzonder voor hen is geweest.

Corine: ‘Ik denk dat als je open en spontaan hierin springt, dat je hier altijd op je plek bent.’
Vanity: ‘Je valt echt in een warm bad en het is zo’n huiselijke fijne sfeer. Ik vond het Bzzzonderfestival wel echt heel erg leuk. Overdag heel veel kennis opdoen en later ging de muziek aan en gingen alle collega’s hartstikke hard feesten. Echt heel erg leuk, dat blijft me altijd bij.’

Dat herkennen we natuurlijk. Hard werken, maar ook op zijn tijd een lekker feestje. Werken bij Bzzzonder voelt als een warm bad. Er zijn al meerdere vriendschappen ontstaan binnen onze organisatie. En dat is fijn, want wat is er nou leuker dan samenwerken met iemand die je heel erg aardig vindt?

En wat je moet weten dat we bij Bzzzonder niet opkijken van anders. Juist dat anders maakt mensen mooi. Misschien heb je wel zes tenen, is Nederlands je tweede taal, gedij jij het beste in een prikkelarme omgeving of vind je het fijn om met u aangesproken te worden. Anders vinden wij bijzonder, en dat is eigenlijk heel normaal. Je mag zijn wie je bent en wie je dan ook bent, je bent welkom!

Bij Bzzzonder wordt er gekeken naar je talenten. Ook één van de redenen waarom je je snel thuisvoelt. Houd jij van een stevige pot voetbal, maar moet je steeds een sjoelcompetitie organiseren of leren haken? Dan word jij niet gelukkig. En dat laatste is juist zo belangrijk. Als jij je fijn, blij en gelukkig voelt in je baan, straal je dat uit naar je kinderen. En die effecten op de groep zijn onbetaalbaar. Is de sfeer op je groep goed, dan kan het maar zo zijn, dat je de voetbal toch even inruilt voor een haaknaald of een sjoelsteen. Om vervolgens weer lekker een balletje te gaan trappen. Helemaal prima!

Nou, wat jij dus moet weten als je bij Bzzzonder komt werken is dat het voelt als een warm bad, je mag zijn wie je bent en je talenten in kunt zetten. Daarnaast is er nog heel veel meer te vertellen, handiger is het om even te kijken naar de meerwaarde die wij voor jou hebben.

Hier zie je trouwens het hele verhaal van Corine en Vanity, maar ook van Milou!