June, onze ´mama de familia´ gaat met pensioen. Dat stemt ons blij en verdrietig tegelijkertijd. Blij voor June dat ze kan gaan genieten van haar vrije tijd en verdrietig omdat ze enorm gemist gaat worden.

June is binnen Bzzzonder niet alleen een ´mama´ voor de kinderen van Bzzzonder Hart van Vathorst, maar voor iedereen. Haar werk -en levenservaring, samen met haar warme glimlach en vriendelijkheid, zorgen ervoor dat iedereen graag in haar naBIJheid is. Heeft iemand hulp nodig, dan is June daar. Luisterend zonder oordeel. Met wijze adviezen vanuit een hart vol liefde en geloof.

‘Gister was ik nog achttien en nu ga ik al met pensioen. Maar ik ga niet bij de pakken neerzitten hoor. Ik start de dag, gewoon zoals altijd, met een kop koffie op mijn balkon. Blij met de dag die voor me ligt. Ik blijf vrijwilligerswerk doen bij Bzzzonder Hart van Vathorst want ik kan mijn kindjes daar gewoon nog niet missen. Lekker knutselen en naar hun verhalen luisteren. Ook heb ik me aangemeld als vrijwilliger bij het Ronald Mc Donald Huis in Utrecht en ga ik helpen bij de daklozenopvang in Amersfoort, want Amersfoort is echt mijn stad. Ik ben op mijn achttiende in Nederland komen wonen en heb in mijn leven veel meegemaakt. Ik heb veel om dankbaar voor te zijn, zoals mijn prachtige dochters en mijn werk bij Bzzzonder. Ik ben een gezegend mens. Ik ben klaar met werken maar nog lang niet met leven. Had ik al verteld dat ik ook ga starten met teken- en schilderles? En dat ik Italiaans ga leren?’

Lieve, sterke, ondernemende June. Wat zal je ongekend gemist worden binnen Bzzzonder. Maar wat fijn dat je met pensioen mag en nog meer kunt genieten van het leven, de natuur en de mensen om je heen waar je van houdt. Je hebt de wereld enorm veel liefde te geven en zo te horen, is dat precies wat je zal blijven doen.

Dag lieve June. Dankjewel voor je bijzondere bijdrage in de levens van alle Bzzonderkinderen en collega’s.